12. juni 2007

Reisedagbok fra Voss


Ekstremsportveko fyller 10 år og satser mer på sykkel enn noensinne!

I år skal det være også mulig å oppdage fjellene på Voss med stisykkel. Singletrack Reiser, skal i samarbeid med ekstremsportveko arrangere guidede stisykkel/XC turer fra Bavallen og Hangursbanen.

Guidingen er gratis for deltakere med ekstrempass og deltakerpass.
Se siden til Ekstremsportveko for mer info om hvordan man kan registrere seg.



Singletrack Reiser, var på Voss forleden helg med Eirik Evjen, ansvarlig for mtb/bmx under veko og kartla stier som det vil bli guiding på under Ekstremsportveko.

Stimulighetene rundt Voss er enorme!
Med hjelp av gondolen og stolheisen kan vi raskt nå toppen av Bavallen og Hanguren. Deretter kan turen fortsette oppover eller nedover. Det finnes stier for alle kjørestiler og nivåer. Likevel anbefaler vi fulldempede sykler med skivebremser... Hjelm er påbudt.

De guidede turene skal starte fra Bavallen som er stedet hvor det meste skjer, slopestyleløypa ligger ved Bavallstunet. Stolheisen i Bavallen skal gå hele uka for utfor- og stisykkel turer.

For de som ikke har sykkel skal det være mulig å leie sykler fra Ekstremsportvekos sammarbeidspartnere. Syklene er forbeholdt Try-it deltakere, men det er sikkert mulig å avtale lån av sykkel.

For mer info og om XC guidede turer og øvrige spørsmål ta kontakt med Eirik Evjen at eirik@nsfr.no eller Remi Lelievre at remi@singletrackreiser.com

Se bildene fra turen her

Ingen kommentarer: